Goede banden maken de wereld mooier.

De Jan! Foundation ondersteunt projecten die jou én ons aan het hart gaan. Projecten die er toe doen, waarmee we samen de wereld telkens weer wat mooier maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generaties na ons. Is er een project dat jou beweegt en waar jij een band mee hebt?

Vertel het ons

Jij doet dit…
Jan! doet dat:

Wij gaan uit van wat jou beweegt om iets te doen. Jij hebt een motivatie, een achtergrond, een reden om aan jouw project bij te dragen. Neem ons daarin mee, overtuig ons van jouw band met het project en waarom je onze steun verdient.

Lees meer >>

Over ons

Jan Heuver is zijn gehele werkzame leven actief geweest als ondernemer in banden. Het familiebedrijf Heuver groeide mede onder zijn leiding uit tot een internationale speler van formaat. En hoewel Jan door de jaren heen vele auto-, truck- en andersoortige banden heeft verhandeld en zijn liefde voor het zwarte rubber nooit meer zal verliezen, is het toch een ‘andere’ band die hem altijd zijn energie heeft gegeven, hem heeft overtuigd en gemotiveerd: de persoonlijke band, van mens tot mens.

Lees meer >>