Muskathlon – Ghana – 120 kilometer mountainbiken voor het goede doel

Ook Bart-Jan Achterhes die 120 kilometer gaat fietsen in Ghana willen wij graag sponseren. Een fantastisch doel waarbij de Jan! Foundation een bijdrage in kan doen. Met deze bijdrage van € 250,- is hij weer een stukje dichterbij zijn doel om € 10.000,- in te zamelen. Uiteraard wensen we hem veel succes met de verdere voorbereidingen.

Vanuit mijn werk heb ik ervaring in ontwikkelingshulp (schoolproject speciaal onderwijs Roemenië). Hiervoor heb ik meerdere acties opgezet op de middelbare school waar ik les geef. Daarnaast vind ik de combinatie met het geloof waardevol. Door de dagelijkse drukte sta ik te weinig stil bij het geloof en vind ik deze reis zeer waardevol voor mijn geloof. Als laatste vind ik de sportieve prestatie een super mooie aanvulling. Een uitdaging die ik graag aanga!

In oktober ga ik meedoen met een Muskathlon in Ghana. Ik ga daar 120 kilometer mountainbiken. Het doel is om minimaal 10.000 euro op te halen. Dit geld gaat gebruikt worden zodat kinderen onderwijs, voedsel en zorg krijgen.